Croissantbroodjes met pesto

Deze broodjes al twee keer gemaakt voor bij de bloemkoolsoep. Ze zijn erg lekker en de tweede keer uiteraard weer beter gelukt dan de eerste keer. Voor de kleine kinderen heb ik de broodjes met geraspte kaas gemaakt.

Ingredienten

Instructies

  1. Haal het croissants deeg uit de koelkast en rol het direct uit. Snijd de rechte lijnen door.
  2. Verdeel in een rechte lijn groene pesto en in een rechte lijn wat rode pesto over het deeg.
  3. Rol het deeg op en snijd het door midden. Vlecht de twee delen vervolgens in elkaar en leg het op een bakplaat.
  4. Voor kinderen kan je in plaats van pesto, kaas over het deeg strooien en dezelfde werkwijze volgen.
  5. Bak het in de oven 12 – 15 minuten op 180 °C.
  6. Laat het afkoelen, snijd het in stukken en serveer het bij de soep.
  7. Eet smakelijk.

Inspiratie

Wat eten we vandaag?

Aanbevolen artikelen