Couscous met kipdijfilet en sperziebonen

Normaal maak ik deze couscous met kipdijfilet maar ik had nog gerookte kipreepjes over dus dit keer heb ik deze in het gerecht verwerkt.

Ingredienten

  • Kruiden

Instructies

  1. Bak de ui en voeg na een minuut de kleingesneden knoflook toe. Bak alles nogmaals een minuut en voeg dan de courgette en paprika toe. Bak alles ongeveer 10 minuten. Ondertussen kan je in een andere pan de kipdijfilet reepjes bakken. Als alles gaar is voeg je alles bij elkaar inclusief de gaargekookte sperziebonen.
  2. Voor de couscous kook je water. Voeg de couscous in een lege pan en giet hier het water op totdat het net onder water staat. Doe de deksel op de pan en laat het ongeveer 5 minuten staan.
  3. Als de couscous klaar is kan je in een schaal alles bij elkaar voegen en het op smaak maken met balsamico azijn (ongeveer 3 eetlepels). Voeg ook 3 eetlepels fetablokjes toe en de kleingesneden munt en koriander.

Aanbevolen artikelen