Bami met kipdijfilet en courgette

Mijn vader kan niet zo heel goed koken maar zijn bami is echt heel erg lekker. Dit keer mijn variant.

Ingredienten

  • Kruiden

Instructies

  1. Snijd alles klein en zet een pan op het vuur met een beetje bakboter erin. Bak de kipdijfiletstukjes gaar. Haal ze uit de pan en doe olijfolie in de pan.
  2. Begin met het bakken van de ui, voeg wat zout toe en voeg daarna de courgette en na weer een minuut de prei, champginons en paprika toe. Hussel alles goed door elkaar en mocht er wat aanbaksel van de kipdijfilet in depan zitten dan kan je komt dat door het bakken van de groenten los.
  3. Als alle groenten goed gewokt zijn voeg dan de kruiden toe en daarna de gebakken kipdijfilet.
  4. Zet ondertussen water op en kook de bami.
  5. Combineer met:

  6. Ook erg lekker is om het met een bakje gebakken uitjes, indonesische zoetzure groenten, satesaus, kroepoek en eventueel een gebakken eitje te server.

Aanbevolen artikelen