• Donderdag: Naanbrood met kipdijfilet, avocado, komkommer, paprika, ui, creme fraiche en griekse yoghurt, koriander
  • Vrijdag: Flammkuchen; creme fraiche, tomatenpuree, paprika,, ui, prei, champignons, ham, salami, pancetta, geraspte kaas, mozzarella
  • Zaterdag; Risotto (champignons, ui/sjalotje, paddestoelen, citroen, geraspte kaas), gegrilde groenten (courgette, aubergine) en lamshaasje
  • Zondag: 1e paasdag Venkelsoep; Varkenshaas, broccoli met kaas en aardappelkroketjes; apfelstrudel met vanillesaus
  • Maandag: 2e paasdag Macaroni met hamblokjes, kipdijfilet, paprika, ui, champignons, augurk
  • Dinsdag: Restjes vriezer/koelkast
  • Woensdag: Bruine bonen met speklap en aardappels

Aanbevolen artikelen