Zwarte kool met pasta, room en spekjes

Vandaag de boodschappen geleverd gekregen en bij het uitpakken zag ik dat de Cavolo Nero (zwarte kool) maar 200 gram was. Dat vind ik wel wat weinig groente voor ons drieen dus toen maar een paprika en een ui erbij gesneden. En eigenlijk was ik van plan om het met pancetta te maken maar helaas had ik het verkeerd doorgegeven aan mijn man, die het heeft klaargemaakt. Desalnietemin was het erg lekker.

Ingredienten

Instructies

  1. Kook de pasta
  2. Snij de ui en paprika klein.
  3. Zet een wokpan op de kookplaat en voeg een scheut olijfolie toe.
  4. Als de olie heet is bak de uien en voeg na een minuut de paprika toe en spekjes toe. Als de spekjes klaar zijn voeg dan de zwarte kool toe. Als alles klaar is voeg dan de Crème fraîche toe.

Aanbevolen artikelen