Spaghetti Bolognese

Ingrediƫnten

 • Paprika
 • Ui
 • Gehakt
 • Wortel
 • Venkel
 • Portobello
 • Gehakt 500 gram
 • Spaghetti
 • Tomaten
 • Blik tomatenstukjes
 • Tomatenpuree
 • Knoflook vers
 • Paprikapoeder, Italiaanse kruiden, Zout, Peper, Kurkuma
 • Agave siroop
 • Olijfolie
 • Balsamico Azijn
Spaghetti Bolognese

Bereiding

Snijd de uien, portobello, paprika, wortel, venkel en tomaten in stukjes. Begin met het bakken van de tomaten op hoog vuur voor de saus. Voeg hier wat Balsamico, agavesiroop, zout, kurkuma, peper en paprikapoeder bij. Als de tomatensaus is ingedikt haal deze uit de pan en bak de ui ongeveer 1 minuut, voeg hier de wortel bij, daarna de paprika en vervolgens de venkel. Voeg als laatste de klein gesneden portobello toe. Bak ondertussen in een andere pan de gehakt en voeg hier ook wat kruiden toe als zout, kurkuma en peper toe. Als zowel de groente als het gehakt klaar zijn voeg alles bij elkaar en maak het geheel af emt een blik tomatenblokjes en tomatenpuree. Rasp ondertussen wat kaas en zet de spaghetti op. Ik neem altijd e volkoren spaghetti van de biologische winkel. Maar dat is geheel aan jezelf wat je neemt.

Aanbevolen artikelen